Hakkımızda

 

Türkiye’nin yeni iş ve yaşam dergisi

Türk basınında önemli bir yere sahip olmayı amaçlayan aylık iş ve yaşam dergisi Business&Life yoluna emin adımlarla ilerlemektedir. Deneyimli yayın ekibinin hazırladığı çarpıcı haberler; özel dosya konuları ve röportajlarıyla okuyucularına ulaşan Business&Life hayatın her alanına dokunan habercilik anlayışının yanı sıra tasarımıyla da Türk basınında fark yaratmayı amaçlamaktadır.

Farklı konulardaki derin analizleri makro ve mikro-ekonomi haberlerini bölgesel yatırım frsatlarını hayatın her alanına dokunan lifestyle konu başlıklarını ve trendleri Business&Life’den takip etmek mümkündür. Kendini sürekli yenileyen Business&Life okuruna değer yaratmayı, yeni ürün geliştirmeyi, bireysel girişimciliği destekleyen bir yayın politikası izlemektedir. Business&Life bu özellikleri ile profesyonel iş dünyasının yanı sıra hayatın içinden ele aldığı konularla hemen herkesin bir şeyler bulduğu bir yayın olarak Türk basınında fark yaratmayı amaçlamaktadır.

İş dünyasının nabzını tutmayı amaçlayan dergi, genç, dinamik ve donanımlı editörlerinden köşe yazarlarından güvenilir haber kaynaklarından ve elbette okuyucularından aldığı güçle yayın hayatında kendi çizgisinde ilerlemektedir.

B&L Business&Life, yenilikçi yaklaşımı, değer yaratan seçkin içerikleri ve özel projeleriyle iş dünyasıyla ilgili trendleri okuyucuyla doğrudan ve en hızlı bir şekilde ulaştırmayı amaçlamaktadır. Prestij ve saygınlık kavramlarıyla özdeş hale gelmiş, marka bilinirliği yüksek, dergi pazarının en üst segmentini hedef alan B&L Business&Life, ulusal ve uluslararası kongre ve fuarları, ekonomi zirvelerini ve iş dünyasının buluştuğu dev organizasyonları yakından takip ederek iş dünyasının en prestijli ve etkili iletişim platformunu oluşturmayı hedeflemektedir.