“THE GOOD WILD” İLE LUCKY LOSER’DA ÖZEL SANAT BULUŞMASI
“THE GOOD WILD” İLE LUCKY LOSER’DA
ÖZEL SANAT BULUŞMASI
“Upgraded Food” kategorisinde dünyada bir ilk olan “Şehrin Yeni Yabanı” The Good Wild’ın dikkat çeken “Art&Wild” buluşmaları devam ediyor. Lucky Loser’da iş, sanat, cemiyet ve medya dünyasını bir araya getiren özel etkinliklerde Haydar Akdağ’ın ikinci kişisel sergisi “İmge ve Sezgi: Açık İnşa” ile yaban lezzetleri buluştu. Bitki bazlı ürünlerin servis edildiği özel menünün tamamı The Good Wild ürünleriyle hazırlandı. Konuklarına markanın hikayesini de anlatan The Good Wild Kurucu Ortakları Dilara Kocak ve Hüseyin Şirin ilk lansman sonrası altı ay içinde markanın hızlı büyümesinin yanı sıra aldığı ödüller ile de çok mutlu olduklarının altını çizdi. Büyük ilgi gören davete Şebnem Çapa, Ahu Bade Özkan, Nihan Çetinkaya, Zuhal Demirarslan, Ozan Kırbıyık, Zeynep Tuğçe Bayat, Kübra Demir, Ümit Yaşar Yılmaz, Moshe Aelyon, Rana Korgül, Arzum Hasol, Deniz Doğruyol, Sefa Çakır, Ferhat Özgür, Merve Dündar, Yeliz Şık Çiftçi gibi ünlü simalar katıldı.
Gastronomi ve sanatı kendine özgü “Art&Wild” konseptiyle buluşturan “Şehrin Yeni Yabanı” The Good Wild özel bir davetle konuklarını ağırladı. Kabataş Set Üstü’nde yer alan Lucky Loser’da gerçekleşen; iş, sanat, cemiyet ve medyasını bir araya getiren özel davet Haydar Akdağ’ın ikinci kişisel sergisi “İmge ve Sezgi: Açık İnşa” ile yaban lezzetleri buluştu. Tamamı The Good Wild ürünleriyle hazırlanan ve büyük beğeni toplayan menüde filizlendirilmiş fermente ürünler ile hazırlanan soğuk çorba, filizlendirilmiş nohutlu humus, filizlendirilmiş bezelyeli köfte ve vegan salsa sos, patlıcanlı kaponata eşliğinde levrek, filizlendirilmiş karabuğday makarnası ve çıtır darı, türk kahveli kurabiye ile Wild tiramisu servis edildi. Davete Şebnem Çapa, Ahu Bade Özkan, Nihan Çetinkaya, Zuhal Demirarslan, Ozan Kırbıyık, Zeynep Tuğçe Bayat, Kübra Demir, Ümit Yaşar Yılmaz, Moshe Aelyon, Rana Korgül, Arzum Hasol, Deniz Doğruyol, Sefa Çakır, Ferhat Özgür, Merve Dündar, Yeliz Şık Çiftçi gibi ünlü simalar katıldı. Can Molti’nin müzikleriyle renklenen etkinlik geç saatlere kadar devam etti.
“Dünyada Bir İlkiz ve Çok İddialıyız”
Konuklarına markanın hikayesini de anlatan The Good Wild Kurucu Ortağı Dilara Kocak, “Yabandan ilham alan markamız ile geleceğin açlık kıtlık ve sağlık problemlerine odaklandık ve lezzet hassas noktamız. Türkiye’de doğan markamızın AR-GE çalışmaları Tübitak MAM /Tugip desteği ile devam ediyor. Amacımız markayı Dünyaya taşımak. Geçen ay Milano’dan International Design Award (AWDA), tasarım ödülü ile ilk uluslarası başarıyı almak hepimizi çok motive etti. Ürünlerimizin ıc dünyası gibi ambalaj tasarımı ve geri dönüşüm konusundaki duyarlılığımız da oldukça yüksek” dedi.
2/2
THE GOOD WILD HAKKINDA:
Şehrin yeni yabanı The Good Wild; filizlendirilmiş fermente edilmiş ürünler serisi ile dünyada bir ilke imza attı. İlhamı yaban! Marka doğduğu toprakta doğal karakteriyle, insan müdahalesi olmadan bağımsız yetişen yaban kavramını yeniden hatırlatmayı amaçlıyor. Lansmanı Haziran ayında gerçekleşen Good Wild filizlenmiş ürünler, filizlenmiş fermente ürünler ve özellikle çorbalar, kurutulmuş filizler, atıştırmalıklar, granola çeşitleri, unlar ve içeceklerden oluşan geniş bir ürün ailesine sahip.
Özünde sürdürülebilirlik olan The Good Wild Türkiye Gıda İnovasyon Platformu, TÜGİP ‘in Rol Model Programı kapsamında olup TÜBİTAK desteği ile ARGE çalışmalarına devam ediyor ve tüm Dünyaya açılmaya hazırlanıyor. Dünyanın geleceği için besin değeri iyileştirilmiş gezegene saygı gösteren ve sınırlı kaynakları koruyan yenilikçi ürünler üreten marka tamamı glutensiz 32 adet upgraded ürünü tüketiciyle buluşuyor, plant based ağırlıklı ürünlerin hiçbirinde ilave şeker, sentetik katkı, koruyucu ve renklendirici kullanılmıyor.
İmge ve Sezgi: Açık İnşa Hakkında:
Sanatçı Haydar Akdağ’ın ikinci kişisel sergisi “İmge ve Sezgi: Açık İnşa” da yer alan soyut eserler; geniş zamana yayılan üretimlerinden oluşmaktadır. Organik doku ve lekeler, geometrik kesitler ve şiirlerin birlikte bedenlendiği eserler; ipuçları aracılığıyla izleyeni üretime dahil eder. Her bir bakışla yeni bir düşe kapı aralayan bu eserler; izleyicinin dışsal ve içsel ilişkisini, estetik ve retina aracılığı ile öznel fenomenlere dönüştürür. Sergi; doğadan öğrenen insan ve bilimi, sanatçı ve eserleri aracılığıyla “Yaratıma Eş” bir süreci yine yeniden başlatmayı hedefler. Soyut eserler taşıdıkları anlamlarla bireysel özgürlük alanlarını bir kez daha tanımlarken; Akdağ’ın, kavramsal ve tematik sergileme anlayışının sınırlarını aşar ve üretim performansındaki; renk, form, leke ve diğer dahil olan unsurlarıyla çoğalarak coşku ve duygu birlikteliği içinde izleyiciyle buluşur. İmge ve sezgi bağlamlarıyla, bakan gözde çoğalan bir estetik paydaşlık yaratarak yaratıcı zihinlerin yirmi beşinci saatini ve altmış birinci saniyesini mümkün kılar.
Tekil olan ve kendi gerçekliğini arayan modern dünya insanının kazanımlarına katkı vermeyi amaçlayan “İmge ve Sezgi: Açık inşa” sergisi 6 aralık 2023 tarihinde Lucky Loser’da açılıyor.