Doyuyo’dan Bir Ayda 5 Yeni Restoran!
Yeme içme sektörünün hızla büyüyen, yüzde 100 yerli sermayeli gurme çıtır tavuk markası Doyuyo, İstanbul’da 2, Antalya’da ise 2 ve Samsun’da 1 yeni restoran açtı. Yılın ilk çeyreğinde 3 milyon adedi aşkın satış yaptıklarını belirten Doyuyo Yönetim Kurulu Başkanı Taylan Kaya, “Halihazırda faaliyetlerimizi sürdürdüğümüz Birleşik Arap Emirlikleri’nin yanı sıra Kuveyt, Suudi Arabistan ve özellikle Azerbaycan gibi Türk Devletleri’ni de Doyuyo lezzetleriyle tanıştırmayı hedefliyoruz” dedi.
Doyuyo, 2024 yılında da büyümesine emin adımlarla devam ediyor. 2024 yılında yaklaşık 2 milyon kişiyi restoranlarında ağırlayan Doyuyo, herkes gurme çıtır tavuklarıyla tanışsın diye yeni mağazalar açmayı sürdürüyor. Yeni restoranlarını İstanbul’da Ümraniye Alemdağ Cadde ve Maltepe Hilltown AVM’de, Alanya’da Akdeniz AVM ve Alanya Cadde’de ve Samsun Piazza AVM’de açan Doyuyo, yılsonuna kadar 55 şubeye ulaşmayı hedefliyor.
2025 yılının sonuna kadar 45 şube daha açarak toplam 100 şubeye ulaşma hedefleri bulunduğunu hatırlatan Doyuyo Yönetim Kurulu Başkanı Taylan Kaya, “Türkiye’nin gurme çıtır tavuk markası Doyuyo lezzetleri deneyen herkes tarafından çok seviliyor. 2024’ün ilk çeyreğinde yaptığımız yaklaşık 3 milyon adetlik satışın da bunun bir göstergesi olduğunu düşünüyorum. Her yeni şubeyle hem daha çok kişiyi lezzetlerimizle buluşturuyor hem de istihdama katkı sağlıyoruz. Franchise sistemi ile büyüyor, yeni iş imkanları yaratıyoruz. Şu anda merkez ofis ve saha çalışanlarımızla 1000 kişiyi aşan bir ekiple hizmet veriyoruz. Halihazırda faaliyetlerimizi sürdürdüğümüz Birleşik Arap Emirlikleri’nin yanı sıra Kuveyt, Suudi Arabistan ve özellikle Azerbaycan gibi Türk Devletleri’ni de Doyuyo lezzetleriyle tanıştırmayı hedefliyoruz. Bunun yanı sıra birçok Avrupa ülkesinden de master franchise teklifleri alıyoruz. En büyük hedefimiz Doyuyo! kalitesini Türkiye’nin her ilinde ve yurt dışında misafirlerimizle buluşmak” dedi.
Doyuyo Hakkında:
Yeme içme sektörünün hızla büyüyen, yüzde 100 yerli sermayeli gurme çıtır tavuk markası Doyuyo, gerek konsepti gerek lezzetleriyle yerli ve global tüm rakiplerden ayrılıyor. Pardo Food çatısı altında hizmet veren Doyuyo, Fried chicken ve burgeri tek bir çatı altında, fast casual konseptinde tasarlanmış restoranlarda, masaya servis hizmetiyle sunuyor. İlk şubesini 2019 yılında Özdilek Park’ta açan Doyuyo, bugün yaklaşık 45 şubesi ile Türkiye’nin farklı noktalarında lezzet tutkunlarıyla buluşuyor. 1000’den fazla çalışanıyla genç ve dinamik bir ekibe sahip olan Doyuyo, 2025 yılına kadar 100 şubeye ulaşmayı hedefliyor.