Fairmont Quasar Istanbul’un Yiyecek ve İçecek Direktörü Engin Arslan oldu
Fairmont markasının Türkiye’deki ilk oteli olan Fairmont Quasar Istanbul’a Yiyecek ve İçecek Direktörü olarak Engin Arslan atandı.
Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun olan Engin Arslan, otelcilik kariyerine 1991 yılında Swissotel Bosphorus Istanbul’da restoran garsonu olarak başladı. Ardından Intercontinental Hotel Istanbul’da restoran şefi olarak görev alan Engin Arslan atandığı Çırağan Palace Kempinski’de de 10 yılı aşkın süre boyunca Restoran Müdür Yardımcısı olarak görev aldı.
Sonrasında Angel’s Peninsula Resort Hotel’de 5 yıla yakın çalışan Engin Arslan, Rocks Hotel & Casino Kıbrıs ve Hyatt Regency Hotel Irak gibi prestijli yurtdışı otellerinde görev aldı. Kapsamlı otelcilik tecrübesi ve alanındaki geniş bilgi birikimi ile birlikte Engin Arslan Ocak 2024 itibarıyla Fairmont Quasar Istanbul ekibine Yiyecek ve İçecek Direktörü olarak katıldı.